Graffiti verwijderen

 

Graffiti wordt ongevraagd op veel plaatsen aangebracht en op alle soorten gevels. Dit geeft de woonwijk of omgeving een rommelige en onveilige indruk.  

 

Meestal op plaatsen die voor veel mensen in het zicht komen zoals bij bushaltes en langs spoorlijnen.   Dit kan metselwerk zijn maar ook metaal of kunststof.   Het is aan te bevelen om graffiti zo snel mogelijk na het aanbrengen te verwijderen om nog meer geklieder te voorkomen.

Graffiti verwijderen

 

Als de verf nog niet helemaal is uitgehard kan deze gemakkelijker worden verwijderd.  

Op moeilijk bereikbare plaatsen wordt er een hoogwerker ingezet.   Graffiti wordt gezien als een beschadiging van gebouw of gevel.  

 

Het verwijderen wordt dan ook meestal door de verzekering vergoed.  

 

Het verwijderen van graffiti wordt door ons gedaan d.m.v. Torbostralen of met stoom onder gepaste druk.   Chemische middelen worden door ons (bijna) niet gebruikt om het milieu te sparen.

 

Graffiti verwijderen

Laat graffiti dus zo snel mogelijk verwijderen nadat het is aangebracht.  

Het is dan nog redelijk gemakkelijk te verwijderen en het brengt anderen niet op de gedachte er ook maar wat bij te spuiten.

 

Laat dus tijdig uw gevel schoonmaken.   Het is ook mogelijk een antigrafitti coating aan te brengen waar verf heel moeilijk op hecht. Het aanbrengen van graffiti wordt hierdoor bijna onmogelijk.    

 

Bel voor meer informatie 076 3030037

Adres:  Pauvreweg 21

              4879NJ

Offerte Stef

              Etten Leur

www.stefcleaningservices.nl

mail@stefcleaningservices.nl

kvk. 53887387

   

Wij bieden ook onze diensten aan in België: Antwerpen, Brasschaat, Essen, Kalmthout, Wuustwezel, Stabroek, Wuustwezel, Hoogstraten, Baarle-Hertog, Merksplas, Turnhout, Rijkevorsel,Brecht, Geel, Mol